Не вярвам ГЕРБ-СДС с Мария Габриел да съставят правителство, смята депутатът от

...
Не вярвам ГЕРБ-СДС с Мария Габриел да съставят правителство, смята депутатът от
Коментари Харесай

ПП ще прави промени в кабинета Денков, за да получи подкрепа за втория мандат

Не имам вяра ГЕРБ-СДС с Мария Габриел да сформират държавно управление, смята депутатът от " ПП-ДБ " Ивайло Мирчев

" Възможно е Николай Денков да предложи различен кабинет за втория мандат. Ние от " Да, България " имаме решение на Националния съвет за държавно управление с експертен темперамент, тъй като в тази комплицирана конюнктура политическо държавно управление не е добър вид ", съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия депутатът от " ПП-ДБ " Ивайло Мирчев.

" С първия мандат сме много огромни песимисти, че могат да се създадат, каквито и да са промени защото явно и политическите сили, които биха го подкрепили не са тези, които под някаква форма биха реформирали каквото и да е в България ", сподели Мирчев.

" Ние имаме доста явен ангажимент. Много ясно сме заявявали, че за коалиция с ГЕРБ не може да става дума. В България е добре политиците да се научат да си съблюдават обещанията и това вършим и ние. Не можем да подкрепим първи мандат ", добави Мирчев.

Ако ГЕРБ смятат, че това е допустимо, с Мария Габриел те да сформират държавно управление, което да направи избрани промени, те имат право да опитат, само че нямам доверие, че това ще се получи. Първият мандат няма да мине в Народното събрание за гласоподаване ", сподели още той.

" Среща, която е в Народно събрание няма по какъв начин да бъде загадка. На тази среща единственото, което беше направено е да се препотвърдят нашите позиции ", по този начин Мирчев разяснява " тайната среща " на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС в кабинета на Росен Желязков.

" Няма по какъв начин да има скрито гласоподаване. Не имам вяра да се стигне до нещо сходно ", добави той. " В България господин Иван Гешев за 3 години не откри нито един народен представител, нито един министър, в каквото и да е провинение. Ако той в този момент се е събудил и внезапно е решил, че има избрани проблеми - дано да ги забележим ", сподели депутатът от ПП-ДБ.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР